OM LOFSDALEN

LOFSDALEN - NATURSKÖN PÄRLA FÖR HELA FAMILJEN


Lofsdalen, en snösäker skidort i Härjedalen där du har nära till det mesta du behöver för den ultimata skidsemestern. Här kan du välja på ett stort utbud av stugor, 25 pistade nedfarter, 122 km längdspår, 150 km skoterleder och flera restauranger.


Sommartid är Lofsdalen en lugn och barnvänlig fjällby i Härjedalen som har allt för fjällsemestern. Lättillgänglig vandring i storslagen fjällmiljö, familjevänliga bike park för downhillcykling, fina fiskevatten i lättillgängliga sjöar. Lofssjöns sandstrand som ligger mitt i byn är en perfekt oas för avkoppling efter en varm dag. 

ATT GÖRA I LOFSDALEN


UTFÖRSÅKNING

Slalom, snowboard i snösäkra fjäll, i 25 pistade skidbackar. Ta med dina egna skidor eller utrustning efter den erfarenhetsnivå som passar dig.
FISKE

Fiska öring och röding i ett av alla Lofsdalen fjälltjärnar, sjöar och strömmande vatten. Lofsdalen och Glöte fiskevattnen är ett ca 50 000 hektar stort och har ett rikt och varierat fiske i sjöar, åar och fjällbäckar både från land och med båt samt isfiske. 

LÄNGDSKIDÅKNING

Njut av 122 km preparerade längdspår i underbar fjällmiljö med milsvid utsikt. Här finns spår i skogsterräng såväl som med milsvida vyer på kalfjället. Hyr all utrustning efter den erfarenhetsnivå som passar dig i en av sportbodarna.
DOWNHILL & MOUNTAINBIKE

Njut av fart och milsvid utsikt på två hjul, i välpreparerade leder eller cykelpark. Ta sedan sexstolsliften upp igen , alltid bemannad med personal som hjälper till vid på- och avstigning.
SKOTERÅKNING

Upplev fjällen via 150 km snösäkra skoterleder som sträcker sig högt ovanför trädgränsen i fantastisk fjällmiljö. Ta med din egen snöskoter eller hyr på plats och ta dig ut på fina preparerade skoterleder.
FJÄLLVANDRING

I Lofsdalen finns det utmärkta möjligheter för både vandring och löpning på fjället. Fjällen och vildmarken runt Lofsdalen inbjuder till minnesvärd vandring längs 150 km lättillgängliga leder.NATURUPPLEVELSER FÖR HELA FAMILJEN - ÅRET OM 


Lofsdalen har något att erbjuda för hela familjen, läs mer om vad denna semesterpärla har att erbjuda på Lofsdalen.se

Copyright © Alla rättigheter förbehållna